Uneix-te a l'univers Tentazioni

Tentazioni és una cadena empresarial espanyola sòlida i reconeguda en ple procés d'expansió. La nostra firma neix el 1985, fruit de l'esforç, la passió i la tradició d'una família de Sabadell (Barcelona) dedicada al món del tèxtil.

Després de més de 35 anys d'experiència al sector, dissenyant i produint localment moda femenina, comptem actualment amb més de 50 establiments a Espanya, en forma de botigues pròpies i franquícies. Tentazioni és un concepte de botiga dinàmica i actual, que renova constantment les seves col·leccions al compàs de les darreres tendències del mercat. Dissenyem i fabriquem les nostres peces de roba a Espanya, apostant per proveïdors de proximitat, garantint una bona qualitat i preus molt competitius. La veritable clau del nostre èxit rau en el nostre sistema de “Pronto Moda” i, per això, les nostres botigues reben novetats setmanalment, seguint les darreres tendències a preus molt assequibles.

VOLS OBRIR LA TEVA FRANQUÍCIA TENTAZIONI?

-Gènere en dipòsit. El franquiciat només paga les peces venudes.

- Marges des del 33 al 50% per a la botiga, en un escalat depenent de les vendes i la temporada (col·lecció o rebaixes).

- Els ports i les comissions bancàries van a càrrec de la marca.

- En cas de comptar amb botiga ja muntada, els canvis en mobiliari i resta d'elements són mínims o cap -a concretar per ambdues parts-.

Per a més informació, podeu escriure'ns a l'e-mail: franquicias@tentazioni.es o trucar al nostre telèfon d'atenció 93 748 45 00 (dilluns-divendres de 9h a 14h).