Uneix-te a l’univers Tentazioni

Tentazioni és una sòlida i reconeguda cadena empresarial en ple procés d’expansió. La nostra firma neix l’any 1985, fruit de l’esforç, passió i tradició d’una família de Sabadell (Barcelona) dedicada al món del tèxtil. Després de més de 35 anys d’experiència en el sector, dissenyant i produint localment moda femenina, comptem actualment amb més de 50 establiments arreu d’Espanya en forma de botigues pròpies i franquícies. Tentazioni és un concepte de botiga dinàmica i actual, que renova constantment les seves col·leccions alhora de les últimes tendències del mercat. Dissenyem i produïm les nostres peces a Espanya, apostant per proveïdors de proximitat i garantint una bona qualitat i preus molt competitius. La veritable clau del nostre èxit radica en el nostre sistema de “Pronto Moda” i, per aquest motiu, les nostres botigues reben novetats setmanalment, seguint les últimes tendències a preus molt assequibles.


Vols obrir la teva franquícia Tentazioni?

- Gènere en depòsit. El franquiciat només paga les peces venudes.
- Marges des de 33 a 50% per la botiga, en un escalat depenent de les vendes i la temporada (Col·lecció o Rebaixes).
-No estem demanant cànon d’entrada aquest any 2021.
- Els enviaments i les comissions bancàries corren a càrrec de la marca.
- En cas de comptar amb una botiga ja muntada, els canvis en el mobiliari i la resta d’elements corporatius son mínims o inexistents - a concretar entre ambdues parts-.
Per més informació, pot escriure’ns al e-mail: franquicias@tentazioni.es o trucar-nos al nostre telèfon d’atenció 937484500 (dilluns-divendres de 9h a 14h).