TRADICIÓ, DISSENY I PASSIÓ DES DE 1985

Nosaltres

Des de 1985


Tentazioni és una sòlida i reconeguda cadena empresarial espanyola en ple procés d'expansió.

La nostra firma neix l’any 1985, fruit de l’esforç, passió i tradició d’una família de Sabadell (Barcelona) dedicada al món del tèxtil. Després de més de 35 anys d’experiència en el sector, dissenyant i produint localment moda femenina, comptem actualment amb més de 50 establiments arreu d’Espanya en forma de botigues pròpies i franquícies.

La nostra empresa està ubicada a la ciutat de Sabadell, localitat referent de la indústria tèxtil a 28 kilòmetres de Barcelona. Des de aquesta ubicació, dirigim i gestionem el disseny i la producció de les nostres col·leccions, així com la gestió de la seva distribució i la relació amb les nostres botigues i franquícies.

Tentazioni és un concepte de botiga dinàmica i actual, que renova constantment les seves col·leccions alhora de les últimes tendències del mercat.

Què ens diferencia?


Dissenyem i fabriquem les nostres peces a Espanya, apostant per proveïdors de proximitat, garantint una bona qualitat i preus molt competitius. La veritable clau del nostre èxit és el nostre sistema de “Pronto Moda” i, per aquest motiu, les nostres botigues reben setmanalment novetats a partir de les últimes tendències.

Moda casual pensada per la dona actual


L’univers Tentazioni és per aquella dona actual que busca comoditat, senzillesa i un disseny fresc i actual.